Postpartum Doula

De postpartum periode begint gelijk na de geboorte van je kindje en duurt ongeveer 40 dagen (zes weken). Als postpartum doula kan ik je in deze belangrijke periode extra ondersteunen.EEN ZACHTE LANDING

Het verloop van de postpartum periode is o.a. van invloed op de groei en ontwikkeling van – en verbinding met je kindje. Jouw lichaam heeft in deze periode de tijd nodig om langzaam te herstellen van de bevalling. Vaak is dit ook een periode waarin je groeit in je nieuwe rol als moeder en/of went aan de nieuwe structuur binnen het gezin.

Als postpartum doula, gespecialiseerd in ondersteuning rondom (fysiek en emotioneel) herstel én gerichte ondersteuning in de verbinding met jouw kindje, begeleid ik jou in deze bijzondere en belangrijke periode.

Ik bied jou (en je partner) een luisterend oor. Ik geef adviezen en biedt praktische zorg en ondersteuning rondom jouw herstel. Ik begeleid je bij de borstvoeding en kijk/ denk met je mee (in samenwerking en/of overleg met een lactatiedeskundige). Ik begeleid je in het verbinden met jouw baby door wensen te vertalen en tips te geven. Ook je baby heeft een intense reis gemaakt om bij je te kunnen zijn. Samen verdienen jullie een zachte landing in deze nieuwe fase.


  • Welkomstritueel
  • Gezonde maaltijden
  • Herstelgesprekken
  • Mama en Baby Yoga/ Massage
  • Post Partum Yoni Steam
  • Sluitingsritueel

Jullie wensen voor de invulling van de ondersteuning in de postpartum periode zijn leidend. Lees hier meer over de mogelijkheden en de tarieven.